اولین شماره (Volume 1, Issue 1, Summer 2016) مجله بین‌المللی انجمن مواد جهش زای زیست محیطی ایران با نام 

Journal of Water and  Environmental Nanotechnology (JWENT) منتشر شد.

در این شماره مقالاتی در زمینه‌های مختلف کاربرد فناوری نانو در آب و محیط زیست، نانوفناوری زیستی و نانو‌مواد مورد استفاده در فرایندهای جداسازی، توسط محققین برجسته از دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی منتشر شده است.در مجله JWENT، دکتر محسن جهانشاهی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی بابل، به عنوان سردبیر، دکتر سپیده اربابی، ریاست انجمن مواد جهش­زای زیست محیطی ایران و عضو هیات علمی واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد به عنوان مدیر مسئول و دکتر مجید پیروی به عنوان مدیر اجرایی با مجله همکاری داشته و به بصورت فصلنامه منتشر می‌‌شود. اعضای هیات تحریریه مجله از اساتید و محققان برجسته بین‌المللی در زمینه‌های مختلف نانو در آب و محیط زیست و نانوزیست فناوری و... از دانشگاه‌های تراز اول دنیا بوده که از آن جمله می‌توان به Miriam Balaban سر‌دبیر مجله  Desalination and Water Treatment و Bart Van Der Bruggen  سر‌دبیر مجله Separation and Purification Journal و دیگر محققان برجسته‌ای اشاره نمود که در هیات تحریریه‌ مجلات بسیار معتبر دنیا و مراکز مهم علمی عضو بوده و با مجله در حال همکاری می‌باشند.

این مجله از دریافت مقالات اصیل و مروری اعضاء محترم هیات علمی، محققین و دانشجویان گرامی در زمینه کاربرد فناوری نانو در آب و محیط زیست، نانوزیست فناوری، نانو محاسبات و ایمنی نانو، مواد جهش‌زای نانویی، نانو در حوزه‌های سلامت مرتبط و دیگر حوزه‌های مورد ذکر در اهداف و جامعه مخاطبان مورد اشاره در مجله، استقبال می‌کند.

لازم به یادآوری است که مقالات چاپ شده در مجله بصورت Open Access در اختیار علاقمندان و مخاطبان قرار می‌گیرد و سعی شده است تا فرایند دریافت تا پذیرش مقاله با رعایت دقت در بررسی کیفیت مقاله و نوآوری، بسیار کوتاه (حداکثر یک‌ماه) باشد.

علاقه‌مندان به ارسال مقاله برای چاپ در این مجله می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی مجله به آدرس  www.jwent.net  مراجعه نمایند. فهرست مقالات اولین شماره این مجله و نسخه الکترونیکی آن از طریق پایگاه اینترنتی نشریه قابل دریافت است.

شایان ذکر است‏، براساس آیین‌نامه ستاد ویژه توسعه نانو، در صورت چاپ مقاله علمی ـ پژوهشی در مجلات داخلی در حوزه فناوری نانو و تایید آن توسط کمیته علمی ستاد نانو، به آن مقاله حمایت تشویقی به مبلغ ۸،۰۰۰،۰۰۰ ریال تعلق می‌گیرد.